Beoordelingen

8,6
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,0
Comfort
7,9
Locatie accommodatie
8,5
Faciliteiten
8,0
Personeel
9,3
Waar voor uw geld
8,8

Beoordelingen

    Olga
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    3 maart 2018
    heerlijk ruim appartement.van alle gemakken voorzien.eigenaresse zeer gastvrij
    Hans
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    1 augustus 2017

    Goed appartement tegen goede prijs, vriendelijke gastvrouw!

    TV deed hef maar op 1 zender.
    De grote, ruime kamers.
    Minke
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    8 mei 2017

    heerlijk voor een weekje weg.

    Er is wat achterstallig onderhoud wat eigenlijk niet nodig hoeft te zijn: losse deurkruk( regelmatig heb je de deurkruk in de hand) , lekkende keukenkraan, los staande wc pot. Geen gebruik van de tuin die achter de garageboxen ligt waar je vanaf het balkon op uit kijkt. In de namiddag en avond geen zon meer op balkon.
    super schoon en netjes goed bed loopafstand centrum waar altijd wel wat drukte is prima locatie als startpunt voor wandelingen en uitstapjes ruim balkon rustige omgeving Er zijn meerdere appartementen in het gebouw maar daar heb je weinig last van. (wij zaten in het appartement wat aan de voorkant de begane grond is (links van de voordeur is de kamer) en het balkon aan de achterzijde is dan de eerste verdieping; onder dit appartement is het appartement wat op de foto's het zitje met het hekje eromheen heeft en dat heeft daar de ingang "op de begane grond"
    Paul
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    15 september 2016

    Goed appartement met dito prijs-kwaliteitsverhouding

    Keukengerei/koken op twee pitten, gebrek aan "iets" meer inzet vanuit de gastvrouw (b.v. 1x extra schone handdoeken, 1 x tussentijds legen van de afvalbakken)
    Hygiëne, bedden, douche/badkamer, grootte van de ruimte
    JW
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    27 augustus 2016

    Prima appartement, gastvrije ontvangt en centraal gelegen in de Harz.

    Het is een huis met verschillende appartementen, waardoor er afhankelijkheid is van overige gasten (omgevingsgeluid). We hadden een balkon zonder vrij uitzicht, maar die kan bij boeking wel worden aangevraagd.
    Ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de Harz. Zeer gastvrije ontvangst door de eigenaresse. Er lag een map in het appartement met uitgebreide informatie over restaurants, uitstapjes en geschiedenis van Braunlage. Eigen ruim appartement met woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en balkon. Parkeerplaats bij het huis. Er is keus uit verschillende appartementen (variërend qua prijs en luxe). Even navragen bij het boeken. Wij hebben veel privacy ervaren. Voor ons was het een prima plek om 10 dagen te verblijven.
    R&T
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    17 augustus 2016
    De wifi was met name in de avond matig. dat zou beter moeten.
    Het was een ruim appartement, voorzien van alles wat je nodig hebt.
    M_N_
    de

    Beoordelingsscore

    10
    7 juni 2018

    Excellent stay!!

    The owner was super friendly and accommodating. The location was perfect for trekking and visits to nearby villages. The apartment was really spacious, clean and fully equipped. It was also great value for money.
    Henrik Lomholt
    dk

    Beoordelingsscore

    9,6
    3 april 2018
    My children and I highly enjoyed our four night stay in our apartment. Carmen is an excellent host.
    Volodymyr Linevych
    de

    Beoordelingsscore

    10
    21 februari 2018

    Perfect for families

    Bathroom wad a little small
    Perfect place to stay with family. Rooms are spacious. The balcony has amazing view. The apartment has a dishwasher, toaster and a coffee maker, which was a great surprise. In 5 minutes walking there are grocery, serveral restaurants and a bus station.
    Nataliya
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    15 januari 2018
    It was a little bit strange that the total price was 80 euro higher than given by booking.com. I did not get any reply from the owner to my e-mail asking about the total amount for the apartment. A small advise for the owner - a soap in a WC/douche, washing liquid, sponges in a kitchen are things expected by the tourists and they do not cost a lot. We came there and all the shops were 2 days closed. Did the owner expect us to take a soap with us? The cost for the bed-linen and towels are also better to include in the total amount of the apartment and not to surprise the tourist that they have to pay extra. Good that we did not have to pay extra for sofa, TV-set, table and chairs.
    Good, clean and warm apartment for 2-3 persons. 5-10 min walking from the center.
    PeterPr
    se

    Beoordelingsscore

    9,2
    5 september 2017

    Very nice!

    If I have to pick something I would say it was a shame we had to pay in cash, incurring transaction fees from getting money from an atm, and then walking around with a large amount of cash in my pocket.
    The owner was very friendly and helpful, as an example the internet kept disconnecting the first day, and when I told it she immediately came with a signal amplifier that fixed it completely! The apartment was very big, and the kitchen was well-stocked with many pots and pans.
    Adrian
    au

    Beoordelingsscore

    9,6
    16 januari 2017

    Great stay at Carmen Apartments

    The apartment was spacious and clean. The owner was lovely. Excellent location. Wonderful for families.